Website disclaimer

Alle informatie op deze website heeft als doel om algemene informatie te verschaffen over Arhanta en zijn activiteiten, uitsluitend ontworpen en geschreven door een ervaren webmaster. We nemen geen verantwoordelijkheid in geval van vergissingen, verkeerde of onnauwkeurige informatie over een hier aangeboden product of dienst. Gelieve te begrijpen dat de informatie die hier aangeboden wordt verouderd of niet vernieuwd kan zijn, indien u op zulke informatie rekent is dat op eigen risico. We raden u aan om ons per e-mail te contacteren voor vernieuwde en nauwkeurige informatie.

We kunnen in geen geval verantwoordelijk gesteld worden voor een direct / gevolg verlies of directe / indirecte schade, of enige schade of verlies ten gevolge van verloren data of voordelen door het gebruik van deze website.

Er zijn weblinks naar andere websites die niet direct of indirect gecontroleerd worden door Arhanta Yoga International. We nemen geen verantwoordelijkheid voor de aard, inhoud en acties van deze websites. Het plaatsen van deze links impliceert geenszins aanbeveling of ondersteunen van deze websites en hun inhoud.

We trachten de website online te houden en goed te laten werken. Arhanta Yoga International neemt echter geen verantwoordelijkeid en kan niet verantwoordelijk gesteld worden indien de website tijdelijk onbeschikbaar is door technische problemen.

Leave a Reply