Erkende Yoga Docent Opleidingen

Yoga Ashrams

Over Arhanta Yoga®

Arhanta Yoga ® is een internationaal erkend yoga docenten opleidingscentrum met yoga ashrams in India en Nederland. Door middel van onze geaccrediteerde, professionele yoga docenten opleidingen helpen wij mensen om zelfverzekerde en gecertificeerde yogadocenten te worden. Onze trainingen zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring met lesgeven. Sinds 2009 zijn er al meer dan 10000+ yogadocenten succesvol afgestudeerd aan Arhanta Yoga Ashrams.

Onze Yoga Ashrams

Wat Zeggen Studenten 
Over Ons

isabella
Isabella

Australia

Deze gecertificeerde Hatha yoga docentenopleiding is zo'n geweldige ervaring. Ik heb zoveel geleerd, niet alleen over yoga, maar ook over mezelf. De leraren zijn geweldig. Je kunt vertellen hoe gepassioneerd ze zijn over wat ze les geven en ze pushen je echt om je best te doen.

eka
Eka

Rusland

Persoonlijke en spirituele groei dwong me om mijn angsten onder ogen te zien door volledig uit mijn comfortzone gehaald te worden. Ik zou dit certificeringsprogramma voor yoga-instructeurs aanbevelen aan iedereen die serieus bezig is met het verdiepen van hun begrip.

Jasmine
Jasmine

USA

Alle leraren zijn erg behulpzaam. Elke dag voelde ik me bemoedigd om iets nieuws te proberen en werd ik over grenzen heen geduwd waarvan ik niet wist dat ik het zou kunnen. Ik heb er vertrouwen in dat als ik Arhanta verlaat, klaar ben om les te geven. Over het algemeen was het een uitdagend en belonend.

Our Lineage & Teachings

Onze afstamming en leringen


Bij Arhanta streven we ernaar om de authenticiteit van de traditie en leringen van Swami Sivananda (1887-1963) te behouden. Deze leringen zijn rechtstreeks van de leraar op de leerling overgedragen in het traditionele ‘Gurukula-systeem’. Swami Sivananda onderwees en diende alle zoekers zonder discriminatie of oordeel.

Onze Yoga Opleidingen

200 UUR Yoga docenten opleiding India

Onze 200 uur yoga docenten opleiding India vindt verschillende keren per jaar plaats in de periode van oktober tot maart. Deze internationaal erkende yoga teacher training in India duurt vier weken (26 dagen) en doceert klassieke Hatha Yoga volgens de strekking van Swami Sivananda. De training is inclusief verblijf, alle maaltijden op de ashram, de cursushandleiding en onze haal- en breng service van en naar de ashram

200 hour yoga teacher training Europe

200 UUR Yoga Opleiding Nederland

Onze 200-urige door Yoga Alliance erkende Hatha Yoga docent training creëert een belangrijke basis om je reis als yoga docent te beginnen. In deze cursus leer je alle nodige vaardigheden om op professionele wijze yogalessen te gaan geven. In deze cursus leer je; hoe je een uitgebreide yogales kunt instrueren, aanpassen, corrigeren, modificeren en structureren en hoe je een les moet opbouwen en samenstellen.

advanced 300 hour yoga teacher training

300 UUR Yoga docenten opleiding

Voor afgestudeerden van elke 200 uur training bieden we een 300 uur geavanceerde yoga docenten opleiding aan. Deze multi-style training helpt je om je eigen oefeningen naar een hoger  niveau te brengen en om meer geavanceerde onderwijsvaardigheden te ontwikkelen. Na deze training kun je gevorderde Hatha Yoga, Yin Yoga, Vinyasa Yoga, pranayama en meditatie aan je studenten doceren.

500 UUR Yoga Docenten Opleiding

Word een gevorderde yogadocent na het voltooien van deze intensieve en volledige cursus. Deze cursus geeft je de kennis en het zelfvertrouwen om multi-style yogalessen te kunnen geven in; Hatha, Yin en Vinyasa Yoga evenals geavanceerde pranayama, meditatie en yoga anatomie.

RYT 500 yoga teacher training

50 UUR Yin Yoga Opleiding

Onze 50 uur Yin Yoga docenten training is ontwikkeld om je alle noodzakelijke en belangrijke hulpmiddelen te geven zodat je veilige en boeiende Yin Yoga-lessen kunt geven. Deze cursus van één week biedt ook een veilig en intensief leerplatform voor diegenen die een dieper inzicht in Yin Yoga zoeken. De cursus behandelt een uitgebreid curriculum van 30 Yin asana's, filosofie, anatomie en onderwijspraktijken.

50 hour yin yoga teachers training
50 hour vinyasa yoga certification

50 UUR VINYASA YOGA Docenten training

Onze 50 uur durende Vinyasa Yoga training is speciaal ontworpen voor iedereen die zijn kennis en onderwijsvaardigheden wilt uitbreiden om Vinyasa Yoga te doceren. Deze één week durende intensieve gecertificeerde cursus leert je over Vinyasa-flow series, filosofie en anatomie om zo veilige en inspirerende Vinyasa-lessen te geven.

hour yoga nidra training

50 UUR YOGA NIDRA Docenten Opleiding

Onze 6 daagse Yoga Nidra opleiding is zorgvuldig samengesteld om de student een grondige kennis te geven van het doceren en begeleiden van Yoga Nidra-sessies. Deze cursus geeft je een grondige kennis van de theorie, systemen en de beoefening van Yoga nidra. Na het voltooien van de cursus ben je in staat om met vertrouwen, efficiënte sessies te geven.

online yoga certification courses

ONLINE Academie

Onze online academie is ontwikkeld om studenten te helpen die geen tijd hebben of geen toegang hebben tot een geschikte cursus in hun buurt. Onze cursussen zijn exact hetzelfde als onze “op locatie” cursussen en hebben een geaccrediteerde certificering. Al onze online cursussen worden geleverd met een volledige tevredenheidsgarantie. Doe mee met onze online Yoga opleiding en krijg een certificaat volgens je eigen schema. 

Ons Team

Yogi-Ram

Ram Jain(E-RYT 500)

Geeft les sinds 1998, onderwijservaring van meer dan 40.000 uur

Kalyani (E-RYT 200)

Geeft les sinds 2008, onderwijservaring van meer dan 7.000 uur.

Omkar (E-RYT 200)

Geeft les sinds 2009, onderwijservaring van meer dan 5.000 uur.

Onze Accreditaties

Arhanta Yoga Ashrams zijn Geregistreerde Yoga School (RYS) met Yoga Alliance, International Yoga Federation, International Yoga Association & The CRKBO (Nederland).

Yoga Alliance Accredited
International yoga association
CRKBO accredited
International Yoga Federation accredited

Krijg een Indruk!

Yoga Docenten Opleiding India

Yoga Docenten Opleiding Nederland

Onze Docenten Uitgelicht


Onze docenten staan op de voorgrond

Waarom Arhanta?


4000+

Tevreden Studenten

60+

Nationaliteiten

2

Yoga Ashrams

40+ Years

Lesgeef Ervaring

Lees ons Blog

De vier Veda’s De vier Veda’s zijn de oorsprong en bron van de meeste oude Indiase filosofieën en religies. Deze teksten zijn

Read More
De vier Veda’s

India is de geboorteplaats van yoga. Yoga begon ongeveer 10.000 jaar geleden in India. Oude monniken en wijzen ontwikkelden yoga-asana’s voor het

Read More
4 redenen waarom je yoga in India zou moeten studeren

Diabetes is een stofwisselingsziekte die zich geleidelijk ontwikkelt en bijna elk lichaamssysteem aantast. Diabetes type 1 en type 2 zijn de meest

Read More
Yoga voor diabetes – Kan yoga helpen bij het beheersen en genezen van diabetes?
German
DK
fr
italy
spanish
pt
Suomi
Svensk
Norway
Russia

Heb je een dringende vraag?

Bel

+ 31 618 504823 (Europe)

EMail

[email protected]

Chat

+ 31 618 504823 (Whatsapp)