Erkende Yoga Docent Opleidingen

Wij helpen yogaliefhebbers om yogadocenten te worden en yogadocenten om betere yogadocenten te worden.

Yoga Docenten Opleiding

Over Arhanta Yoga®

Arhanta Yoga ® is een internationaal erkend yoga docenten opleidingscentrum met yoga ashrams in India en Nederland. Door middel van onze geaccrediteerde, professionele yoga docenten opleidingen helpen wij mensen om zelfverzekerde en gecertificeerde yogadocenten te worden. Onze trainingen zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring met lesgeven. Sinds 2009 zijn er al meer dan 18000+ yogadocenten succesvol afgestudeerd aan Arhanta Yoga Ashrams.

Onze Yoga Opleidingen

200 uur Yoga Docenten Opleiding

Onze Yoga Alliance geaccrediteerde 200 uur Hatha Yoga teacher certificering cursus creëert een belangrijke basis voor u om uw reis te beginnen als een yoga docent. In deze cursus leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om professioneel yoga les te gaan geven. Je leert: hoe je een uitgebreide yogales instrueert, aanpast, corrigeert, wijzigt en structureert.

50 uur Yoga Docenten Opleiding

Onze 50 uur Yoga Docenten Opleidingen zijn een geweldige manier om je opleiding voort te zetten en vaardigheden toe te voegen zoals het lesgeven in Yin Yoga, Yoga Nidra, Meditatie, Vinyasa Yoga om er een paar te noemen. Al deze opleidingen zijn geaccrediteerd door Yoga Alliance voor CEU uren. Je kunt deze trainingen volgen in onze ashrams of op onze online academie.

Gevorderde Yoga Docenten Opleiding

Onze Yoga Alliance geaccrediteerde 300 uur Yoga Docenten Opleiding helpt je om je persoonlijke yoga beoefening en lesgeef vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. In deze cursus ga je dieper in op yoga asana's, filosofie en anatomie. Je ontwikkelt ook een regelmatige pranayama en meditatie beoefening.

Online Academie

Onze online academie is ontwikkeld om studenten te helpen die geen tijd hebben of geen toegang hebben tot een geschikte cursus in hun buurt. Onze cursussen zijn exact hetzelfde als onze “op locatie” cursussen en hebben een geaccrediteerde certificering. Al onze online cursussen worden geleverd met een volledige tevredenheidsgarantie. Doe mee met onze online Yoga opleiding en krijg een certificaat volgens je eigen schema.

Wat Zeggen Studenten Over Ons

Isabella
Isabella

Australia

Deze gecertificeerde Hatha yoga docentenopleiding is zo'n geweldige ervaring. Ik heb zoveel geleerd, niet alleen over yoga, maar ook over mezelf. De leraren zijn geweldig. Je kunt vertellen hoe gepassioneerd ze zijn over wat ze les geven en ze pushen je echt om je best te doen.

Eka
Eka

Rusland

Persoonlijke en spirituele groei dwong me om mijn angsten onder ogen te zien door volledig uit mijn comfortzone gehaald te worden. Ik zou dit certificeringsprogramma voor yoga-instructeurs aanbevelen aan iedereen die serieus bezig is met het verdiepen van hun begrip.

Jasmine
Jasmine

USA

Alle leraren zijn erg behulpzaam. Elke dag voelde ik me bemoedigd om iets nieuws te proberen en werd ik over grenzen heen geduwd waarvan ik niet wist dat ik het zou kunnen. Ik heb er vertrouwen in dat als ik Arhanta verlaat, klaar ben om les te geven. Over het algemeen was het een uitdagend en belonend.

Onze Afstamming en Leringen

Bij Arhanta streven we ernaar om de authenticiteit van de traditie en leringen van Swami Sivananda (1887-1963) te behouden. Deze leringen zijn rechtstreeks van de leraar op de leerling overgedragen in het traditionele ‘Gurukula-systeem’. Swami Sivananda onderwees en diende alle zoekers zonder discriminatie of oordeel.

lineage Teachings

Ons Team

Ram Jain

Ram Jain (ERYT 500, MSc. Yoga)

Geeft les sinds 1998, onderwijservaring van meer dan 40.000 uur

Kalyani Hauswirth Jain

Kalyani (E-RYT 200)

Geeft les sinds 2008, onderwijservaring van meer dan 7.000 uur.

Omkar Jain

Omkar (E-RYT 200)

Geeft les sinds 2009, onderwijservaring van meer dan 5.000 uur.

Onze Accreditaties

Arhanta Yoga Ashrams zijn Geregistreerde Yoga School (RYS) met Yoga Alliance, International Yoga Federation, International Yoga Association & The CRKBO (Nederland).

Yoga Alliance
International Yoga Association
CRKBO
International Yoga Federation

Krijg een Indruk!

Lees ons blog

Yogadocent worden is een levensveranderende carrièrekeuze. Terwijl je je verdiept in je eigen beoefening, kun je ook je passie delen

Read More

Als we denken aan de basisdefinities van Yoga Nidra en meditatie, is het makkelijk te zien hoe deze twee door

Read More

In de snelle en veeleisende wereld van vandaag komen stress en burn-out steeds vaker voor. Met de constante druk om

Read More

Blijf op de hoogte!

United Kingdom
German
Denmark
France
Italy
Spain
Portugal