50 uur Yoga Docenten Opfriscursus

Deze 50 uur durende opfriscursus is bedoeld voor onze 200 uur durende yoga docentenopleiding. Het is normaal dat u na een tijdje een deel van de informatie die u tijdens uw lerarenopleiding hebt geleerd, vergeet. Deze residentiële onderdompeling van een week is ontworpen om de kennis en vaardigheden die tijdens de 200 uur durende yoga-lerarenopleiding van Arhanta Yoga zijn geleerd, op te frissen. De cursus biedt studenten ook de mogelijkheid om hun ervaringen te delen en om advies te vragen over eventuele vragen of moeilijkheden die ze tijdens het lesgeven zijn tegengekomen.

Volgens de vereisten van Yoga Alliance zijn alle geregistreerde yogaleraren (RYT) verplicht om elke 3 jaar ten minste 30 uur bijscholing op het gebied van yoga bij te wonen, om hun kennis te behouden en te verbeteren en hun lerarenregistratie voort te zetten. Deze cursus van 50 uur biedt een onderwijscertificaat, zodat u door kunt gaan met lesgeven.

Als je onze online yoga docentenopleiding hebt afgerond, is deze cursus een perfecte aanvulling op je opleiding. Hier oefen je direct wat je hebt geleerd met de docenten. Je oefent dagelijks lesgeven in groepen onder begeleiding van de docenten.

Hatha Yoga Asana Pranayama

Lesprogramma Hatha Yoga Verdiepingscursus

Tijdens de 50 uur opfriscursus zul je

  • Oefen dagelijks pranayama en meditatie
  • Dagelijkse deelname aan 3 uur lesgeven
  • Oefen de laatste correcties, aanpassingen en aanpassingen
  • Verbeter je asana’s onder persoonlijk toezicht
  • Bekijk de principes van de yogafilosofie
  • Neem deel aan groepsgesprekken
  • Leer en deel ervaringen met andere afgestudeerden

Opfris cursus

Wat krijg je?

Na het voltooien van de 50 uur yoga docenten opfriscursus ontvang je:

  • Een internationaal erkend certificaat voor 50 uur bijscholing
  • Het vertrouwen om correcties en aanpassingen in je yogalessen toe te passen
  • Ondersteuning na de cursus

Details 50 uur Opfriscursus

Aankomende Cursusdata 2020

2020 
18 – 24 JuliInschrijven
9 – 15 AugustusInschrijven

Locatie

De Arhanta Yoga 50 uur Opfriscursus vindt plaats bij de Arhanta Yoga Ashram Nederland. De Ashram ligt buiten het dorp Varsseveld bij Arnhem in het oosten van Nederland. Het is gelegen in weelderige groene velden op het Nederlandse platteland en biedt een ideale setting voor intensief leren en introspectie. De Ashram is zeer goed aangesloten op het Nederlandse openbaar vervoer. De Nederlandse Internationale Luchthaven in Amsterdam (Schiphol) ligt op slechts 152 km van de Ashram.

Arhanta Yoga Ashram

Maak Kennis met de Cursusdocent

Omkar Jain
OmkarOmkar Jain is een ervaren yoga-docententrainer met leservaring van meer dan 5.000 uur. Hij geeft les bij Arhanta Yoga sinds 2011 en is een essentieel lid van het team geworden. Omkar is geboren en getogen in India en groeide op met traditionele waarden. Hij heeft gestudeerd bij verschillende gerenommeerde leraren zoals Saraswathi Rangaswamy (dochter van Sri. Pattabhi Jois). Zijn lessen zijn leuk en uitdagend voor studenten van alle niveaus. Hij geeft les met focus, discipline en humor tegelijkertijd. Zijn vermogen om kennis volledig over te dragen, helpt studenten om uit te groeien tot zelfverzekerde leraren.

 

 

Dagschema

6:00Pranayama & Meditatie
7:15Ontbijt
8:15Hoe yogales te geven
11:30Lunch
13:00Theorie les
15:15Asana
17:15Avondeten
19:00Avondprogramma
20:00Kruidenthee
21:30Lichten uit

Prijzen

AccommodatieTotale Prijs
Slaapzaal (5-7 bedden)€ 800
Tweepersoonskamer€ 900
Eenpersoonskamer€ 1000

• De kosten zijn inclusief alle collegegeld, belastingen, accommodatie en 3 verse vegetarische maaltijden per dag
• Onze 50 uur durende opfriscursus is geregistreerd bij Yoga Alliance, European Yoga Association, Yoga Alliance Professionals UK, International Yoga Federation en geaccrediteerd door alle grote yogafederaties
• Betalingsplannen zijn beschikbaar op aanvraag

Registratie Proces

Om u aan te melden en u aan te melden voor de herhalingscursus, download u het aanvraagformulier (PDF), vult u uw gegevens in, slaat u de pdf op met Opslaan als en stuurt u deze naar ttc@arhantayoga.org. Het personeel van Arhanta Yoga zal binnen 2 werkdagen reageren om uw registratie te bevestigen..

Let op: beschikbare plaatsen zijn beperkt en raken snel vol, dus meld je op tijd aan om je plaats te reserveren.

Registratie Criteria

Deze cursus is alleen toegankelijk voor afgestudeerden van de Arhanta 200 uur durende yoga docentenopleiding (ter plaatse of online).

Certificering

Na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een 50-uurs certificaat van voltooiing. De certificering is geaccrediteerd door Yoga Alliance, International Yoga Federation, European Yoga Association en CRKBO en wordt ook geaccepteerd door alle grote yogafederaties wereldwijd.

Na het succesvol behalen van de cursus zul je een 50 uur continuing education certificaat ontvangen. Dit certificaat is geaccrediteerd door Yoga Alliance, Internationaal Yoga Federatie, Europa Yoga Associatie en CRKBO, en het is ook geaccepteerd door alle grote yogafederaties wereldwijd.

Voor meer informatie neem alsjeblieft contact op met ons: info@arhantayoga.org

Leave a Reply