Arhanta Yoga®

Wij helpen yogaliefhebbers om yogadocenten te worden en yogadocenten om BETERE yogadocenten te worden

Arhanta Yoga ® is een internationale yogaschool met ashrams in India en Nederland. Onze ashrams en onze online academie, opgericht in 2009 door Ram Jain, bedienen de diverse en groeiende internationale gemeenschap van yogadocenten en -liefhebbers wereldwijd.

We bieden internationaal erkende professionele yogacursussen en -trainingen met behoud van de authenticiteit van de oude leringen op een niet-sektarische manier. Sinds 2009, zijn 6000+ yogadocenten afgestudeerd aan de Arhanta Yoga Ashrams.

Visie and Missie

Onze Visie

Onze visie is een wereld met een goed opgeleide yogaleraar / holistische beoefenaar om de hoek voor iedereen.

Onze Missie

Het is onze missie om professionele yoga-onderwijscursussen aan te bieden die de standaard van yoga-lessen wereldwijd verbeteren en onze studenten in staat stellen een bevredigend en welvarend bestaan te leiden.

Ons Verhaal

Arhanta Yoga begon in 2007 in de kleine woonkamer van Rams huis in Tilburg, Nederland. Inmiddels is Arhanta Yoga uitgegroeid tot twee prachtige yoga ashrams in Ram's thuisland India en zijn tweede thuis, Nederland. Verspreid over respectievelijk 17 en 4 hectare land, bieden de Arhanta Yoga Ashrams een vredige en serene haven voor gerichte studie en introspectie.

Mijlpalen

Begin van Arhanta Yoga lessen in Tilburg, Nederland

2007 Maart

Begin van yoga docentenopleidingen in India

2009 Mei

De bouw van de Arhanta Yoga Ashram India is gestart.

2010 Januari

Eerste cursus bij de Arhanta Yoga India Ashram

2011 Juli

Start van Yoga Docentenopleidingen in Nederland

2012 Augustus

Begin van Arhanta Yoga Ashram Nederland

2013 Augustus

Eerste cursus bij de Arhanta Yoga Netherlands Ashram

2014 Maart

Begin van online cursussen van Arhanta

2017 November

Lancering van de Arhanta Yoga Online Academy die verschillende experts op het gebied van yoga en holistische gezondheid samenbrengt

2019 November

Onze Ashrams

De Arhanta Yoga ashram India is gelegen aan de rand van de oude stad Khajuraho, centraal India. De Arhanta Yoga ashram Nederland is gelegen nabij de stad Arnhem. Beide ashrams bevinden zich in een rustige omgeving en zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Arhanta Yoga Ashram India

Arhanta Yoga Ashram Netherlands

Accreditaties

Arhanta Yoga Ashrams zijn geregistreerde yogascholen (RYS 200, RYS 300 & RYS 500) Arhanta Yoga Ashrams zijn geregistreerde yogascholen (RYS) met Yoga Alliance, International Yoga Federation, European Yoga Association en CRKBO (Nederland). Onze cursussen voldoen aan en overtreffen de internationale normen van 200 uur en 500 uur training. Onze certificering wordt geaccepteerd door alle grote yoga-instellingen, yogafederaties en verzekeringsmaatschappijen.

Onze Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn leidend bij de manier waarop we lesgeven, communiceren en ons werk uitvoeren om onze missie te verwezenlijken. We streven ernaar om deze waarden ook door te geven aan onze studenten, zodat ze hen kunnen helpen tijdens hun reizen.

1.

Integriteit

Wij geloven dat zonder integriteit geen langdurig succes kan worden behaald. Elke dag dagen we onszelf uit om de integriteit in onze leringen en in onze activiteiten te bewaren.

2.

Moed

We weten dat we voor een zinvolle verandering moed nodig hebben om oude patronen te doorbreken. We streven ernaar om te kiezen voor wat juist is, niet voor wat gemakkelijk is.

3.

Inzet

Wij zijn van mening dat zonder 100% inzet geen echte groei kan worden gerealiseerd. We zetten ons in voor onze persoonlijke groei en voor de groei van onze studenten en doen ons best. We begrijpen onze verantwoordelijkheid voor onze daden en waarderen het vertrouwen dat onze studenten in ons stellen.

4.

Consistentie en Efficiëntie

Net zoals een plant regelmatig water moet krijgen, vinden wij dat inspanning en oefening consistent moeten zijn om resultaten te laten zien. We vinden het erg belangrijk om efficiënt te zijn, aangezien tijd het enige goed is dat niet kan worden terugverdiend.

5.

Continu Lerende

We streven ernaar om altijd een betere versie van onszelf te worden door constant te leren. Elke dag bedenken we manieren om onze diensten te verbeteren en onze gemeenschap beter van dienst te zijn.

Ontmoet Het Team

Docenten Ashrams & Online Academie

Arhanta Online Academy-Faculteit

LUCIA SEGLIE

Prenatale en Herstellende Yoga Lerarenopleiding

SARAH VISSCHEDIJK

Holistische Gezondheidscoach Voor Vrouwentraining

JOSEPH DRUMHELLER

Klinische Hypnotherapie Cursus

Marzia Bendotti
MARZIA BENDOTTI

Lerarenopleiding Voor Tieneryoga en Kinderyoga

Michal Durak
Michal Durak

Plantaardige voedingscoach

JOANNE AVISON

Fascia-Specialisatietraining Voor Yogaleraren

JULIAN BAKER

Anatomy & Dissection Lab Voor Yogaleraren [Binnenkort Beschikbaar]

Achter de Schermen

AKASH TALELE

Webbeheer en Ondersteuning

ANKIT JAITLY

Digitaal Team

ANU DE ROODEN

Chef

CHELSEA WESTMAN

Inhoud Schrijver

CRISTINA MACE

Communicatie en Social Media

ELSELIEN EPEMA

Chef

HARI SAHU

Digitaal Team

KAREN BARAONA LIOI

Student Support Assistent

KRISHNA PILLAI

Media en Afbeeldingen

MAARTEN NOTEBOOM

Administratie en Studentenondersteuning

NISHTHA JOSHI

Chef

SHIVANI KARKERA

Media en Afbeeldingen

WILMA AALDERINK

Huishouding en Onderhoud