Yoga Ashram Retreat in Nederland, Europa

Doe mee met onze 5 Nachten / 6 Dagen Yoga Ashram Retreat in onze authentieke Ashram in Nederland.

De retraite is gemaakt voor iedereen die fysiek, mentaal en spiritueel wil verjongen. Deze retraite combineert begeleide beoefening van yoga (Hatha Yoga en Yin Yoga), Pranayama en meditatie, zelfreflectie en periodes van stilte. Je zult genieten van dagelijkse wandelingen en persoonlijke vrije tijd in de serene sfeer van de yoga ashram op het prachtige platteland van Nederland.

Is deze retraite iets voor jou?

 • Wil je ontspannen, ontspannen en nieuwe energie opdoen?
 • Wil je de Ashram-levensstijl ervaren met Indiase yogadocenten?
 • Wil je een rustige tijd hebben op een serene locatie?
 • CURSUSDATA & KOSTEN

 • DAGELIJKSE PLANNING

Yoga Ashram Retreat Europe Data 2020

We bieden retreatprogramma's aan in onze yoga ashram in Nederland voor een periode van 6 dagen / 5 nachten.

20 Juli – 25 Juli

Gesloten (ivm Covid-19)

Yoga Ashram Retreat-prijzen

Arhanta Yoga retraite is een niet luxe retraite. Het is bedoeld om een mogelijkheid te bieden voor zelfonderzoek in een eenvoudige en minimalistische ashram-omgeving. Dit helpt ons ook om de retreats voor iedereen betaalbaar te houden. De kosten zijn inclusief alle belastingen, accommodatie, drie vegetarische maaltijden en alle pranayama-, yoga- en meditatielessen.

Slaapzaal

€ 390

Dubbel gedeeld

€ 450

Enkele kamer

€ 560

 • Betalingsplannen zijn op aanvraag verkrijgbaar
 • Het aantal plaatsen is beperkt, aangezien we alleen kleine groepen nemen voor het yoga retreat-programma.

Ontmoet de leraar,

Omkar Jain

Omkar Jain is een ervaren yogaleraar-trainer met meer dan 5.000 uur leservaring. Hij geeft sinds 2011 les bij Arhanta Yoga en is een essentieel lid van het team geworden. 

Omkar is geboren en getogen in India en groeide op met traditionele waarden. Hij heeft gestudeerd bij verschillende gereputeerde leraren zoals Saraswathi Rangaswamy (dochter van Sri. Pattabhi Jois). Zijn lessen zijn leuk en uitdagend voor studenten van alle niveaus. Hij geeft les met focus, discipline en humor tegelijk. Zijn vermogen om kennis volledig over te brengen, helpt studenten om op te groeien tot zelfverzekerde leraren.

ERYT500-Yoga-Alliance

Programma overzicht

Programma overzicht

Dagelijks twee yogalessen (Hatha Yoga & Yin Yoga)

Dagelijkse begeleide meditatieles

Dagelijkse begeleide pranayama-oefening

Dagelijks begeleide wandelingen

Eenvoudig en comfortabel wonen, omgeven door rustige natuur

Dagelijks drie pure vegetarische (en veganistische) maaltijden (ontbijt, lunch & diner) en kruidenthee

*Het staat gasten vrij om het volledige programma te volgen of om sommige activiteiten over te slaan. *Jarenlange yoga is niet nodig om van de retraite te genieten.

Locatie van de Yoga Ashram Retreat


De retraite vindt plaats in onze yoga ashram in Nederland. De ashram is gelegen op het schilderachtige platteland van de Gelderse Achterhoek. Het gebied is populair bij natuurliefhebbers, er zijn talloze plekken om lange wandelingen te maken.


Hoe te registreren

Vul het Registratieformulier in en verstuur het per e-mail op naar [email protected]

Na acceptatie ontvangt u betalingsinstructies om een aanbetaling van 100 euro te doen om uw registratie te bevestigen  

Het restbedrag dient 4 weken voor aankomst te worden voldaan.

Wat mee te nemen

 • Yogamat / kussen (ook verkrijgbaar in de ashram tegen redelijke prijzen)
 • Comfortabele kleding
 • Schoenen om buiten te wandelen
 • Pantoffels voor in de ashram
 • Schrijfmateriaal
 • Toiletartikelen & handdoeken
 • Een zaklamp en een wekker (je kunt ook je telefoon gebruiken)

Beoordelingen van Arhanta Yoga Retreat:


Prachtig toevluchtsoord en perfecte manier om je los te maken van je dagelijkse leven en je op jezelf te concentreren. De structuur en eenvoud van het leven in de ashram brengt zoveel rust over. Altijd een plezier om terug te komen naar Arhanta. Sterk aanbevolen toevluchtsoord. Ik wacht op de volgende!

Flavia, Spanje

Ik heb echt genoten van de retraite in Arhanta Ashram. Vooral de hatha- en yin-lessen van Omkar waren het reizen waard. Ik genoot van de stilte om te lezen, de ashram was erg leuk en het eten was geweldig!

Ellen, Denemarken

Als je een rustgevende omgeving nodig hebt om wat tijd voor jezelf te nemen, is deze plek ideaal. Ik vond de structuur van de lessen goed getimed met het verloop van de dag en ik heb al heel lang niet zo goed geslapen! Ik heb echt genoten van de ondersteunende omgeving van de ashram en mijn mede-yogi's.

Grace, Groot-Brittannië

Ik heb een geweldige tijd gehad op de Arhanta Yoga-retraite. De yogalessen en meditatieoefeningen waren van zeer hoge kwaliteit. De docenten waren erg behulpzaam en ervaren. Ik ben in veel ashrams geweest, maar deze is speciaal en authentiek, de omgeving van de ashram is perfect voor een ontspannen toevluchtsoord

Maria, Italië

De Arhanta Yoga Retreat was voor mij een zeer ontspannende en oogverblindende ervaring. Ik voel me al na zo'n korte periode gezonder en energieker, dankzij voedzame voeding en de reguliere yogalessen. De docenten zijn geweldig, het eten is lekker en de locatie is gewoon perfect. De groep was klein dus we kregen veel persoonlijke aandacht en tijd van de docenten, ik kan het van harte aanbevelen!

Oscar, Spanje

Heb je een vraag?

Bel ons

+ 31 618 504823

Mail ons

[email protected]

Chat met ons

+ 31 618 504823 (WhatsApp)