Yoga Vakantie India

Op zoek naar een rustig verblijf, weg van de dagelijkse drukte en stress om weer helemaal tot jezelf te komen? Dan is een vakantie in de Arhanta Yoga Ashram in India misschien precies wat je nodig hebt! Arhanta Yoga biedt beginnende en gevorderde yogabeoefenaars de mogelijkheid om een aantal dagen in de ashram te verblijven. Dagelijks worden yoga- en meditatielessen gegeven waaraan je kunt deelnemen onder persoonlijke supervisie van deskundige leraren. De maaltijden zijn vegetarisch en er is veel vrije tijd om te ontspannen, lezen, wandelen of op excursie te gaan.

Yoga vakantie India met Arhanta Yoga Ashram

Leven in een ashram op een uitgestrekt domein van 7 hectare, omgeven door weelderige groene natuur. Wakker worden met het gezang van vogels en genieten van de zonsopgang. Wandelingen maken op het mooie platteland rondom de ashram. Je kunt ervoor kiezen om de dagelijkse yoga- en meditatielessen te volgen, maar het is ook mogelijk om deze tijd als vrije tijd voor jezelf te gebruiken. De keuze ligt helemaal bij jou!

Je bent welkom tijdens onze yogadocenten opleidingen. Neem gewoon even contact met ons op om op voorhand te kijken of er plaats is in de ashram en om een kamer te reserveren. Voor een optimaal effect raden we een verblijf aan van minimum een week, maar gasten zijn ook welkom voor een korter verblijf.

Kosten Yoga vakantie India

Tweepersoonskamer € 30 per dag / € 210 per week (7 nachten)

Eenpersoonskamer € 40 per dag / € 280 per week (7 nachten)

Kenmerken van de Arhanta Yoga vakanties in India

  • Eenvoudig en elementair leven dichtbij de natuur
  • Dagelijkse yoga en meditatie oefeningen voor zuivering en helderheid van de geest
  • Ervaring van rust en een overvloed aan tijd

Aanmelden gaat als volgt

Check de beschikbaarheid bij Arhanta Yoga door een email te sturen aan info@arhantayoga.nl. Onze medewerkers zullen binnen 1 tot 2 werkdagen reageren. Zodra de boeking geaccepteerd is, ontvang je betalingsinstructies voor een aanbetaling om de boeking te bevestigen en alle andere benodigde informatie.

Voor verdere informatie of vragen, contacteer ons via info@arhantayoga.nl.

Leave a Reply