Word Een Gecertificeerde Fascia Yoga Docent

Herschep je yogalessen met de magie van Fascia

Beoordeling: 4.9

Taal: Engels |  Notities: Engels

Fascia Yoga Docentenopleiding

50 uur Fascia Yoga Docenten Opleiding

Een paar belangrijke kenmerken van onze cursus :

WORD EEN GECERTIFICEERDE LERAAR

Geef wereldwijd les met geaccrediteerd Fascia Yoga docentencertificaat

Studeer In Je Eigen Tempo

vrijheid met een online cursus stijl

ONDERSTEUNING NA CURSUS

Wij bieden je een blijvende relatie met advies en ondersteuning na je cursus.

Fascia Yoga Docenten Opleiding

Ervaar je een gebrek aan kennis van de meest up-to-date wetenschap achter yoga beoefening? Heb je je ooit onvoorbereid gevoeld om les te geven aan studenten met blessures of fysieke uitdagingen?

Fascia en zijn belangrijke rol in beweging en gezondheid is beweging en manuele therapieën aan het transformeren. Niet alleen is er een gebrek aan informatie over fascia en myofasciale release, maar het meeste van wat onderwezen wordt over fascia in de traditionele anatomie (als die er al is) is verouderd. Onderzoek naar fascia onthult een geheel nieuwe context voor het begrijpen van het menselijk lichaam zowel in rust als in beweging. Fascia en myofascial release zijn baanbrekende ontdekkingen die een revolutie teweeg brengen in hoe we lesgeven en alle aspecten van yoga beoefenen, om het verschil dat we kunnen maken voor anderen te maximaliseren.

Online Fascia Yoga Docentenopleiding

Leer bij een unieke yogaschool met 5 generaties yoga-erfgoed

Dit Is Wat Je Krijgt

Je krijgt speciaal cursusmateriaal dat is ontworpenmet jaren ervaring in lesgeven. Onzeonline Fascia training zal je toegang geven tot:

Presentaties

Audio bonuses

Afdrukbare notities

Discussiegroep

Praktische opdrachten

Quizzes

Levenslange toegang

Oneindig begeleiding

Voor Wie Is Deze Opleiding Bestemd

Ben jij een leraar die de geheimen van fascia & myofascial release wil leren toepassen in je yogalessen? Blijf lezen!

Deze unieke cursus is speciaal ontworpen om yogadocenten te helpen de wetenschap van fascia toe te passen in beweging en stilte in een yogasessie. Voltooi de cursus in uw eigen tempo en krijg vertrouwen om deze revolutionaire kennis toe te passen in uw lessen om de mobiliteit van uw studenten veilig en effectief te verbeteren. In de Fascia Yoga Docentenopleiding met Joanne Avison begrijp je hoe fascia beweegt en hoe fascia ons beweegt. Fascia is veel meer dan de meeste mensen denken. Het is intelligent, intuïtief en zeer efficiënt.

Fascia Yoga Docenten Opleiding

Wat zul je leren

Hier is een overzicht van wat je zult leren in deze50 uur online Fascia Mastery voor yogadocenten cursus.

 • Krijg duidelijk wat Fascia precies en hetbelang ervan in Yoga.
 • Begrijp vol vertrouwen hoe Fasciaondersteund een yoga beoefening.
 • Leer stap voor stap de principes en basisvan fascia vorm.
 • Begrijp de anatomy-in-oefening op je mat;wat je stijl ook is
 • Leer de geschiedenis hoe fascia werdgevonden.
 • Begrijp de basis van de nieuwe wetenschapover lichaams structure.
 • Begrijp onze bewegingen van 2D naarmulti-D (aangezien we in leven zijn)
 • Ervaar de elastische ademhaling enbegrijp het gevolg ervan.
 • Onderscheid het mysterie en de magievan Fascia
 • Ontdek de overeenkomsten tussen allestijlen en de logie die erachter zit
 • Bepaal de juiste oefening per persoon:van kracht tot flexibiliteit, snelheid totstilte.
 • De belangrijkste punten om in elkestijl, van snelheid naar stilte te gaan.
 • De basis van biotensegriteit en waarom webiomechanische beweging regels opnieuwmoeten definiëren.
 • Elastic Recoil – Wat maakt het belang vanyoga om een verandering te kunnen maken.
 • van geest tot mat: hoe we bio-motioneleintelligentie animeren

Dit is wat mensen zeggen

Alma
Alma

Fitness Instructeur

"Deze cursus is een aanrader voor elke bewegingsdocent,lichaamswerker en yogadocent!Joanne heeft de zeldzame gave om, soms saaie en gecompliceerdetheorie in een practischeervaring te veranderen. De cursus is gevuld met afbeeldingen,verhalen en bewegingsontdekkingen en is toereikelijk voor iedereen meteen open geest."

Phillipp
Phillipp

Docent

"De Fascia Mastery cursus geeft kennis en vaardighedendie van belang zijn voor iedere yogadocent. De training met Joanne heeft mijn idee overanatomie en beweging zozeer verrijktdat na 12 jaar aan ervaring in lesgeven, ik weer meteen frisse, nieuwe blik kijk. Ik ben Jooneindig dankbaar voor haar gave om haar levenswerkte delen met mij en anderen. Ik kanniet wachten meer van haar te leren."

Christiane
Christiane

Yoga docent

"Joanne is een unieke docent met de gave om gecompliceerdeideeën en theorie vanmenselijke anatomie en beweging te vertalen; Ze teveranderen in juwelen van realisatiesdie je zullen verrijken in hoe je ziet, voelt, beweegten les geeft in yoga!"

Wat zit in deze cursus

De cursus is opgebouwd in 8 principes, elke bestaatuit 4 tot 6 lessen: inclusief duidelijkenotities, praktische demonstraties en begeleide oefeningen,audio bonussen en presentaties.De 8 principes behandeld in de cursus zijn:

1.

MODULE 1: Wat is Fascia?

In deze module leer je waarom de fasciale matrix zoveel meer is dan myofascia en myofasciale release. We ontdekken wat het is, hoe het werd gemist in de westerse geschiedenis en bieden de code om de eerste van de acht best bewaarde geheimen te ontgrendelen. Een basis van fascia-fundamentals om de cursus op te bouwen. Daarna brengen we het in de praktijk.

2.

MODULE 2: De nieuwe wetenschap van lichaams structure

In deze module leer je hoe de klassieke biomechanica maar het halve verhaal vertelt. We ontdekken hoe fascia de 'hele' lichaamsarchitectuur is en waarom dat volkomen logisch is voor yogaprincipes. Ida/Pingala/Sushumna bieden het tweede geheim om natuurlijke beweging en levende tensegrity te ontgrendelen. Dat brengen we dan in de praktijk.

3.

MODULE 3: Elastische ademhaling enTensegriteit

Als Principes één en twee op hun plaats zijn, heb je een basis en een leuke opdracht. Dan beginnen we met de eerste stap naar fascia-beheersing, via de adem. We ontsluiten het geheim van het vouwen en de adem van het cijfer acht. Je kunt deze oefening toevoegen aan je bestaande pranayama-technieken.

4.

MODULE 4: De hart-gelegen Embryo

Als de eerste drie principes eenmaal op hun plaats zijn, ontsluiten we de geheimen die we allemaal in ons hebben, en ontdekken we dat we allemaal embryo's waren en dat we onszelf hebben samengevoegd tot de lichamen die we nu hebben. Dat deden we via de fasciale matrix – inclusief de myofascia. We beschouwen de fascia van het hart en dit principe ontgrendelt het bewustzijn achter de oefeningen - wat je yogastijl ook is. Je hebt nu de helft van het cijferslot en weer een leuke opdracht om het als groeiende vaardigheid in de praktijk te brengen. Je bent halverwege om een echte afhaalvaardigheden onder de knie te krijgen.

5.

Module 5 : De fasciale wervelkolom ontwaken

Deze module geeft inzicht in hoe de wervelkolom werkt en regelt al onze bewegingen. We laten je stap voor stap zien hoe we het als een instrument kunnen zien en hoe je het veilig kunt "stemmen" in elke yoga-asana. Het geheim van de wervelkolom van embryo tot vlier wordt in praktijk gebracht en bereidt de volgende stap voor op je reis naar meesterschap.

6.

Module 6: De fasciale ledematen

Deze module ontgrendelt de relaties van de handen en voeten met de wervelkolom en de geheimen van het vinden van grondcontrole; welke yoga asana of stijl je ook beoefent. Je bent er bijna op je reis naar fascia-beheersing als we beginnen al deze principes samen te weven en in praktijk te brengen.

7.

Module 7: HET ELASTISCHE LICHAAM

Wanneer alle principes samenkomen, is het resultaat een natuurlijke elastische terugslag - een "veer in onze stap". Het is vrije energie en een van de vele redenen waarom een degelijke en veilige yogabeoefening zo'n troef is. Dit is de les die we in de praktijk brengen om te zien hoe elke stap leidt tot meesterschap, van snelheid tot stilte. In principe acht beschouwen we de subtiele praktijken.

8.

Module 8: HET SUBTIELE LICHAAM

Nadat we de acht geheimen van fascia-beheersing hebben voltooid, kunnen we ze in deze laatste module allemaal toepassen in een subtiele lichaamsoefening. Beschouw ze allemaal als een sleutel in een combinatieslot - en dit principe opent de deur. Geïntegreerd door je voltooide opdrachten, heb je je eigen unieke hulpmiddel om leuke, geïntegreerde, veilig op fascia-geïnformeerde lessen te creëren, ongeacht je yogastijl. Dit optimaliseert de waarde en duurzame impact van je lessen voor je deelnemers en geeft je vertrouwen en duidelijkheid bij het ontwerpen en leveren van je yoga-aanbod. 

Joanne Avison

Cursus Instructeur,

Joanne Avison

Joanne Avison, moeder, auteur, gevorderde yoga docenten yoga therapist (C-IAYT) is ookeen manueel beoefenaar/docent in structurele integratie;Haar masterdiploma over spirituelewetenschap. Joanne, auteur van YOGA; fascia, anatomieen beweging (2015), leert ABC(anatomy basiscursus) en brengt anatomy terug in leven.Het begrijpelijk maken van fasciakan veel veranderen in het lesgeven en ervaringenin beweging en manuele therapie. Joanne’sunieke prestatie onderscheid onze aangeboren “biomotioneleintelligentie”.Joanne’s unique presentations distinguish our innate“biomotional intelligence”. Ter ere vannieuw fascia onderzoek en de oude wijsheid van heiligegeometrie, laat Joanne zien hoe

lichaam, geest en wezen volkomen uniek en met elkaar verbonden blijven, van binnen enbuiten.Uit ruime ervaring in het anatomie dissectielaboratorium, is Joanne in staat om begripte creëren, voor docenten en beoefenaars, over hoeonze eigen lichamen unieke instrumentenzijn, die we kunnen stemmen en optimaliseren, in onzeeigen archetypen-manier. Gefocust opFascia Mastery voor yoga docenten, vraagt Joanne “hoekunnen we onszelf helpen om beterte leven, ademen en bewegen in harmonie met de natuurgezien onze eigen natuur?”Deze cursus kijkt naar hoe we kunnen verkennen wieen wat we al zijn, om zo meerverheldering en vertrouwen te geven aan onze lessen.

YACEP Yoga Alliance
E-RYT500 Yoga Alliance

Wereldwijd erkende diploma

Onze online Fascia Mastery training voor yoga docentencursus is erkend door yoga Alliance(USA) voor 50 CEU (50 uren verdere educatie)

50 Uur Fascia Yoga Docenten Opleiding
Yoga Alliance
International Yoga Association
CRKBO
International Yoga Federation

Goed Nieuws!

De vrijstelling voor online lesgeven van Yoga Alliance is verlengd tot en met 31 december 2023. Alle permanente educatiecursussen (YACEP) met Arhanta Online Academy tellen daarom mee voor contacturen en kunnen worden gebruikt voor de vereiste lesuren van Continuing Education (CE) voor alle RYT's .

Jou Inverstering

Je zult trainen met de auteur van “Yoga, Fascia, anatomieen beweging”, een grond-brekendboek, nu in zijn tweede editie, die een essentiëlelees vereiste is op veel yogadocentenopleidingen.. Joanne Avison is een van dewereld leidende protagonisten op hetgebied van fascia en menselijke bewegingen; samenmet 25 jaar ervaring in yoga lesgeven,brengt deze cursus de nodige essenties van haar ervaringen kunde, om cliënten beter tehelpen bewegen.

Prijs Plan

Levenslange Toegang En Ondersteuning

Rond de opleiding af in het tempo dat het best bij jou past Levenslange toegang, updates en ondersteuning van de docenten

 • 50-uur training
 • 53 videos
 • PDF handleiding
 • 7 quizzes & 4 opdrachten
 • Downloadbare bronnen
 • Certificaat van afronding
 • Levenslange docenten begeleiding
 • Levenslange toegang + begeleiding


550

100%

30 DAGEN GELD TERUG GARANTIE

Gemakkelijke 100% Geld Terug Garantie

Onze nulrisicogarantie is onze toewijding. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons, dus als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze online cursus, kun je binnen 30 dagen na aankoop een volledige terugbetaling aanvragen. Dit betekent dat je tot 25% van de cursus binnen de eerste 30 dagen kunt verkennen. Als je vindt dat deze niet geschikt voor je is, stuur ons dan een e-mail vóór het einde van de 30e dag en ontvang een snelle en gegarandeerde volledige terugbetaling.

Lees hier wat studenten zeggen over deze cursus

Brigitte
Brigitte

Yoga docent

"Zeer betaalbaar voor de qualiteit van de cursus, Joanneis een zeer goede docent. Ik prijsmezelf gelukkig om de kans te hebben van haar te leren!"

Maria
Maria

Yoga docent

"Zeer hoog-kwalitatief en goed gepresenteerd. Ik benzo blij dat ik de cursus heb gekocht. Ikraad de cursus aan voor iedere yoga docent, in elkestijl. Het heeft mijn kijk op yoga enanatomie enorm veranderd!"

Anna
Anna

Yoga docent

"Of je nu een expert bent in het medisch of intellectueleveld of komt vanuit pure bewegingsachtergrond, je zult deze cursus absoluut fantastischbinden, elke cent waard!"

Veel Gestelde Vragen

waarom moet ik leren over Fascia?

Fascia in een bindweefsel - met verschillende rollenen uitingen in het levende lichaam. Hetbepaald de vorm die je bent en die van je cliënten.Het zit overal in het levende lichaam enkan je, zodra je het begrijpt, helpen bewegingspatronente zien. Fascia speelt een enormerol in proprioceptie, zelf-regulering en balans. Hetlegt ook de belangrijkste punten vanelke praktijk beoefening wat betreft intelligentebeweging en zintuiglijk inzicht, zodat jeclienten kunt leren kennen en helpen, terwijl zijvan jou leren. Hun beoefeningenverbeteren, betekent een veiligere beoefening en dekans om te genieten van demogelijkheid beter te bewegen.

Moet ik de cursus in volgorde volgen, of kan ik heenen weer bladeren?

Fascia Mastery voor yoga docenten is opbouwend gemaaktover de geschiedenis enanatomie en hoe fascia werd gemist en onbegrepen,daarna het herdefiniëren van weefsels,en hoe we de weefsels van het menselijk lichaam benoemen.De cursus gaat daarna verderin op hoe deze weefsels bewegen, inclusief de fasciaen het laatste onderzoek naar vormenen functies. Dit alles is samen geweven met Yoga beoefeningop de mat, zodat je het voorjezelf kunt ervaren. Daardoor het is zeer aan te raden(op zijn minst de eerste keer dat jedoor de principes heen gaat) om per volgorde van depresentatie te gaan, om zeker te zijnvan de logische opbouwende stadia om zo een sterkebasis van je leerweg te garanderen.

Welke rekwisieten heb ik nodig?

Kan ik deze cursus doen zonder vooropleiding?

Ja. We hebben deze cursus zo ontworpen dat deze beschikbaar is als een op zichzelf staande opleiding in deze stijl. Als je les wilt geven, is een 200-urige yoga docentenopleiding in een andere stijl (bij voorkeur Hatha Yoga) aan te raden. Een cursus van 200 uur zal je helpen om de basiskennis van asana's te hebben, meer zelfvertrouwen te geven bij het lesgeven en een breed scala aan algemene yogakennis. Deze cursus richt zich specifiek alleen op diepgaande kennis om deze yogastijl professioneel te onderwijzen. Om deze reden worden deze kortere cursussen soms permanente educatie genoemd. Als je alleen deze yogastijl wilt onderwijzen, dan is deze cursus perfect geschikt.

Moet ik veel kennis van anatomie hebben om deze cursuste kunnen volgen?

Fascia Mastery vormt de gemeenschappelijke basis vande levende menselijke bewegingenen de “zachte materiaal architectuur” waarin we datdoen. van embryo naar ouder, we levenen leren in onze lichamen. In wat voor stijl en watvoor vorm je je ook in bevind, je kuntwaarderen hoe je je fascia schept, dat in reactieweer jouw vormt. Welke leeftijd of fitheidje cliënten ook hebben, je zult beter begrijpen welkestijl het beste past bij wat ze nodighebben. iedereen is gemaakt van fascia en deze cursuslaat zien hoe dat erkend is en hoe jehet beste kan halen uit deze kennis welke stijl jeook les geeft,

Moet ik de praktische opdrachten uitvoeren?

Fascia Mastery nodigt je uit, als docent, om te lerenen luisteren (van de visuele en audiopresentaties) en ook om te luisteren naar jouw eigenervaringen. Er zijn dus praktischeopdrachten en voorstellen voor je eigen beoefening.Dit geeft je de kans om woordenschatte maken van een nieuwe taal, om de principes zelfte ervaren en ze zo door te kunnengeven in jouw eigen les stijl.

Moet ik mijn yoga stijl veranderen of is er een voorkeurs“fascia yoga” manier?

Fascia Mastery vormt de gemeenschappelijke basis vande levende menselijke bewegingenen de “zachte materiaal architectuur” waarin we datdoen. van embryo naar ouder, we levenen leren in onze lichamen. In wat voor stijl en watvoor vorm je je ook in bevind, je kuntwaarderen hoe je je fascia schept, dat in reactieweer jouw vormt. Welke leeftijd of fitheidje cliënten ook hebben, je zult beter begrijpen welkestijl het beste past bij wat ze nodighebben. iedereen is gemaakt van fascia en deze cursuslaat zien hoe dat erkend is en hoe jehet beste kan halen uit deze kennis welke stijl jeook les geeft,

Heb ik veel boeken nodig (anatomie,psychologie, embryologieetc) om dezecursus te doen?

Fascia Mastery is op zichzelf staand, toegankelijk,in duidelijke stadia gepresenteerd om tebegrijpen en mee te doen. Een groot deel van de cursusnodigt je uit om je eigen ervaringente noteren en te vinden hoe je eigen lichaam al “fasciaspreekt” in termen van je natuurlijkebewegingen en vormen wanneer je yoga doet op de mat.De cursus brengt vloeiendheid envertaling van beweging. Hoewel je uitgenodigd wordtverder te studeren als je wilt, hetdoel is om praktisch te onderzoeken over levende anatomie(voor jezelf), meer dan viaboeken of academisch leren.

Neem Contact Op

Bel ons

+ 31 618 504823 (Europe)

Mail ons

[email protected]

Chat met ons

+ 31 618 504823 (Whatsapp)