Table of Contents
No headings found

Swadhisthana Chakra in het kort

 

Swadhisthana Chakra SacraalchakraHet infoschema hiernaast geeft een duidelijk overzicht van de hoofdeigenschappen van Swadhisthana chakra of Sacraal chakra, een van de zeven chakra’s. Dit tweede chakra is de bron van emoties, passie en creativiteit.

 

Bij mensen die zich emotioneel uit balans voelen of moeite hebben zich open te stellen voor de mensen om hen heen is de kans groot dat hun Swadhisthana chakra uit balans is. Door te leren hoe je het tweede chakra weer in balans kunt brengen leer je meteen ook je emoties in balans te brengen.

 

 

Als je meer wilt leren hoe je de symptomen kan herkennen als je Sacraal chakra uit balans is en hoe je dit probleem kunt oplossen, lees het artikel 3 efficiente manieren om je Sacraalchakra te ontwaken.

 

Volg een yoga docentenopleiding in India of Nederland om het effect te ervaren dat regelmatige yoga beoefening heeft op de chakra’s.

Over de auteur

Ram Jain

Geboren in de Jain familie waar yoga al vijf generaties lang de manier van leven is, begon mijn formele yogareis op achtjarige leeftijd op een Vedische school in India. Daar kreeg ik een solide basis door het lezen van oude geschriften, waaronder Veda's, Upanishads, de Bhagavad Gita en Yoga Sutra's (om er maar een paar te noemen).

In 2009 heb ik Arhanta Yoga Ashrams opgericht. Ik zie yoga als een manier om de vijf zintuigen te beheersen, dus noemde ik onze ashrams 'Arhanta Yoga', de yoga om de vijf zintuigen te beheersen!

In 2017 heb ik ook de Arhanta Yoga Online Academy opgericht zodat mensen die onze ashrams niet kunnen bezoeken onze cursussen op afstand kunnen volgen.

Bij Arhanta geven we niet alleen yoga. We leren je hoe je je potentieel kunt bereiken, je kennis kunt verdiepen, je zelfvertrouwen kunt opbouwen en de leiding over je leven kunt nemen.

Related Posts