Hatha Yoga Vervolgopleidingen

Studenten die de 200 uur yoga docenten opleiding met succes afgerond hebben kunnen hun kennis van yoga en hun vaardigheden in het lesgeven verder ontwikkelen in een aansluitende opfriscursus of een 300 uur yoga docentenopleiding. Naast de 300 uur vervolg opleiding biedt Arhanta Yoga een 500 uur yoga docentenopleiding aan, dit is echter een volledige opleiding en geen vervolgopleiding. Als je liefst in een keer voor de complete opleiding gaat (500 uur), is de 500 uur yoga docentenopleiding van Arhanta Yoga de beste keuze. Deze opleiding duurt 8 weken en is ideaal om volledig ondergedompeld te worden in yoga en het lesgeven.

 Vervolgopleiding: 300 uur yoga docenten opleiding

Tijdens deze intensieve opleiding van 4 weken in de Arhanta Ashram in India krijgen de cursisten opleiding in yoga asanas voor gevorderden en grondige studies van de yoga principes en filosofie. Verder komen correctietechnieken voor gevorderde asanas aan bod en wordt er les gegeven in Yin Yoga en Vinyasa Yoga. De totale tijdsduur van de opleiding is hetzelfde als bij de 200 uur opleiding, maar het programma per dag is langer. Na het succesvol afronden van de 300 uur yogadocenten vervolgopleiding kan de cursist zich registreren als RYT 300 of RYT 500. De deelnemers moeten in bezit zijn van een 200 uur Hatha Yoga opleiding certificaat om deze cursus te kunnen volgen.

 Opfriscursus yoga docenten opleiding

Deze 50 uur durende opleiding in Nederland biedt de cursisten de mogelijkheid om hun kennis op te frissen en vernieuwde technieken en vaardigheden in het lesgeven te leren. Ook kunnen cursisten gedurende deze opfriscursus hun ervaringen delen en verduidelijking vragen voor eventuele moeilijkheden en problemen die ze zijn tegengekomen tijdens het lesgeven. De deelnemers moeten in bezit zijn van een 200 uur Hatha Yoga opleiding certificaat om deze cursus te kunnen volgen.

Leave a Reply